• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Öğrenci Burs Başvurularımız 1 Ekim'e Kadar Devam Edecektir. Başvurularınızı Web Sayfamızdaki Öğrenci Burs Başvuru Formunu Doldurarak Başvurunuzu Yapabilirsiniz. Daha Sonra Değerlendirmeye Alınacaktır.Mail adresi : licevakfi.21@outlook.com 

Vakıf Yönetimi


Burs bağışları toplanmaya başlandı. Burs kampanyasına desteğinizi bekliyoruz.


MESLEK KOMİTELERİNİ KURUYORUZ. vakfımızın daha aktif çalışması için, Vakıf çatısı altında meslek komiteleri kurulacak. öncelikle Sağlık komitesi, Hukuk komitesi, Mühendisler komitesi, gençlik Komitesi, İşadamları Komitesi ve öğrenci komitesi kurulacak. Komitelere katılmak isteyen hemşehrilerimizin vakıf seketeryası ile temasa geçmesi yeterli.


Diyarbakır Hava Durumu
Anket
BURS MEVSİMİ

Öncelikle Web sitemizi takip eden tüm dostlara teşekkür etmek istiyorum, Direk web sayfamızı ziyaret ederek, veya sosyal medyada paylaşıma sokarak sitemize verdiğiniz tüm destek için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz dönemdeki Vakfımızın faaliyetleri hakkında biraz bilgilendirme yapıp, akabinde ana konuya değinelim,

Ramazanda yapılan erzak yardımı ciddi beğeni topladı, faaliyetimizden sonra arayan , teşekkürlerini ileten tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Ramazan bayramında vakıf merkezinde mutat bayramlaşma gerçekleştirildi, bayramlaşmada beni göremeyen ve soran dostlar oldu, Bayramda Umre ziyareti nedeniyle yurtdışında olduğum için katılamadım.

Dayanışma gecemiz yapıldı, 6 Eylül de yapılan geceye katılım iyi, program mükemmel idi, tüm emeği geçenlere Özellikle Mevlüt İlgin?e teşekkür ediyoruz. Bu gece için ciddi çaba harcadı.

Bu arada sırası gelmişken, önümüzdeki yıllarda 6 Eylül günü ve gecesini çok daha ciddi etkinlikler ile ses getirici bir şekilde düzenlemeye karar verdik. Aynı anda hem Lice de hem de İstanbul da Mevlid okutup Deprem de vefat eden yakınlarımızı anacağız.

Bilmeyenler için hatırlatma; 6 eylül 1975 de Lice de yerel saatle 12:20'de 23 saniye süren şiddetli yer sarsıntısı oldu, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 6,6 Ms olarak açıkladı. 2385 kişi öldü, 8149 bina hasar gördü veya yıkıldı. Bazıları maddi hasarlara sebep olan 3-4 ay süresince artçı sarsıntılar devam etti.

Bu ayki ana gündemimiz ise BURS KAMPANYASI.  

Bizde buradan tüm hayırseverlere Burs yardımı yapmaları için sesleniyoruz, ve diyoruz ki; Gerçek milliyetçilik insanına yardımcı olmaktır, gerçek vatanperverlik, gerçekten ben memleketimi seviyorum demek, insanına yatırım yapmaktır.
Eğer yarınlarımızın daha iyi olmasını istiyorsak, bir gencimizin elinden de biz tutmalı ve onu yarına iyi hazırlamalıyız.

Öğrencilik yıllarımda, katledilmeden bir ay kadar önce ziyaret etme fırsatı bulduğum Musa ANTER den bu esnada duyduğum bir nasihat; "Memleketi için okuyan bir genç, memleketi için savaşan 100 gence bedeldir."

Bu söze binaen; memleketi için okuyan bir gence sahip çıkmak kimbilir nelere bedeldir.
Lütfen sizde okuyan bir gence sahip çıkın.

Bir öğrenciye desteğin bedeli ayda sadece 200 TL

Bir paket sigaranın bedeli bile ayda 450 TL. (Yani iki öğrenci)

Yardımlarımızı yatırabileceğimiz hesap numarası şöyledir.

LİCE KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI
BURS HESABI
KUVEYT TÜRK FATİH ŞUBESİ, HESAP NO: TR40 0020 5000 0070 1380 7000 01           



Editör
Okunma Sayısı: 3512



YAZARIN DİĞER YAZILARI

Editör Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Vedat BİLGİÇ
Bugüne kadar ne yazık ki Lice ve Liceli hissiyle bir yaşam sürdüremedim. Ama Allah'ın izniyle bu andan sonra Lice'm ve halkım için tüm mani ve maddevi varımla mücadele vereceğim.

behcet tekinhan
ist okuyan liceli ögrencilere bursun dışında herhangi bir yardım veya hizmetiniz varmı.okuyan ögrencileri tanıştırma kaynaştırma sosyal faaliyet gibi bir hizmetiniz varmı.saygılarımla

Ergün
Kurulacak komitelere katılım esasları nelerdir katılabilmek için ne yapmamız gerekmektedir hangi dalda nasıl bir katkı yolu izlemeliyiz? Bu konuda bizi aydınlatırsanız seviniriz.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4527   32,5111
EURO 34,8255   34,8882
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sponsorlarımız

 

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Hazır Vakıf Site Teması


Top